Get Adobe Flash player

Individuele lessen.

De viool. Een prachtig, maar ogenschijnlijk ingewikkeld instrument. Iedereen die het wel eens probeert, zal ervaren dat het niet eenvoudig is om een zuivere klank te maken. Toch kan iedereen het leren. Al van jongs af aan zelfs. Bij Jay’s Place leer je de basistechnieken, maar kun je als gevorderde jezelf ook steeds verder ontwikkelen. En natuurlijk kun je altijd je eigen favoriete bladmuziek meenemen om in te studeren.


Wil je vioolles volgen die volledig is afgestemd op jouw wensen en niveau? Dan zijn individuele lessen de perfecte oplossing voor je. In een wekelijkse 1-op-1 sessie van 30 minuten kun je zelf aangeven waar je aan wilt werken en welke nummers je wilt instuderen. Bovendien hoef je nooit de aandacht van de docent te delen met een medecursist.

De kosten voor individueel pianoles in Rotterdam bedragen €  85,00 per maand. (proefmaand, 4 achtereenvolgen de lessen, € 77,50). Voor twee-wekelijkse individuele vioollessen zijn de kosten € 52,00 per maand. Ben je zelf niet in het bezit van een viool? Bij Jay’s Place huur je een viool voor slechts € 10,00 per maand. 

Heb je interesse? Neem dan contact met ons op.

Wil je juist samen met anderen muziek maken? Jay’s Place biedt in Rotterdam ook groepslessen voor viool aan.

Laat de snaren maar trillen!!


Neem contact met ons op;  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.